Bel-étage - 339 000€

Désolé il n’y a pas de traduction française. Te renoveren bel-étage met 2 slaapkamers, garage en tuin!

Ligging: Deze ruime woning is rustig doch centraal gelegen nabij de Lambrechtshoekenlaan. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: We vinden deze woning met veel mogelijkheden op de Wijngaardberg in Merksem. We betreden deze te renoveren woning via de inkomhal. De inkomhal is voorzien van een opbergkast. Links vindt u de garage. Aansluitend de garage is een aparte wasplaats. Via de veranda, voorzien van een douche, krijgt u toegang tot de zonnige tuin. Op de eerste verdieping vinden we een ruime, lichtrijke leef- en eetruimte voorzien van een haard. Aansluitend de aparte keuken. Via de leefruimte krijgt u toegang tot het overdekt terras. Tot slot is er op deze verdieping nog een gastentoilet. Op de tweede verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, toilet en lavabo.

Bijzonderheden:

– Ruime woning met tal van mogelijkheden
– Rolluiken voorzien
– Zonnige tuin met tuinhuis
– Lichtrijke woning
– Garage met oprit

Oppervlakte 232m² cfr. EPC
Afmetingen zijn indicatief

P-score (perceelscore)
A
G-score (gebouwscore)
A
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223