Maison 160 m², 2 ch à vendre à Kortrijk - 375 000€

De benedenverdieping opent zich via de hall met de op maat gemaakte zwarte stalen toegangsdeur. Deze geeft toegang tot de open living met eetkeuken en bijkeuken. De living is voorzien van een gezellige houten haard. Naast de eetkeuken is de volledig vernieuwde wasplaats gelegen met ingemaakte kasten. Naast de eetkeuken is er de volledig uitgeruste keuken en is er een apart toilet voorzien. Zowel vanuit de keuken, eetkeuken als wasplaats zijn de landelijke vergezichten te bewonderen. Op de benedenverdieping is er nog de volledig ingerichte badkamer met zowel douche, groot bubbelbad en dubbele wastafel.

De bovenverdieping bestaat uit een ruime hall met ingewerkte opbergruimtes, twee zeer ruime slaapkamers (30m² + 18m²) waarvan één met inbouwkasten. Door de grootte van de linkerslaapkamer kan deze perfect ingedeeld worden in een derde slaapkamer en/of hobbykamer.
Boven deze ruimtes is er nog een geïsoleerde bergingszolder van 47 m² gelegen, dit voor extra opslag.

De woning staat op een oppervlakte van 900m² met landelijke vergezichten met verschillende terrassen/zitruimtes. Tevens de ideale uitlaatklep voor kinderen: ingebouwde trampoline + glijbaan met dubbele schommel en fruit- groentetuin achteraan.
Extra’s: oprit aangelegd in kasseien, garage met extra berging, houtberging, 14 zonnepanelen, aircosysteem en aparte technische ruimte. Elektriciteit conform & er is geen renovatieplicht!

Eerste kijkdag op 15/06/2024 op afspraak via foreststraat@gmail.com of via 0497314787.