Maison - 575 000€

Désolé il n’y a pas de traduction française. Ruime gezinswoning op 4712 m² met vijver

Locatie:
Gelegen in een rustige straat met goede verbindingen naar omliggende gemeentes.

Omschrijving:
De woning heeft een ruime inkomhal die leidt naar een lichte leefruimte met zithoek en eetkamer, voorzien van grote ramen en een houtkachel. Aansluitend is de keuken, compleet met gasvuur, dampkap, koelkast, oven, vaatwasser en veel kastruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot een droge bergkelder en een veranda met zicht op de tuin.
De leefruimte geeft ook toegang tot een hobbykamer, nu ingericht als biljartkamer. Vanuit de inkomhal zijn er ook een gastentoilet, 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel bereikbaar.
De eerste verdieping heeft een grote slaapkamer, eventueel op te splitsen in 2 kamers, een badkamer met toilet, ligbad, douche, dubbele wastafel en aansluitingen voor was- en droogmachine, plus een ruime zolder voor bergruimte.
Buiten beschikt de woning over een grote, aangelegde tuin met vijver, een vrijstaande garage met dubbele carport, twee tuinhuizen en een terras. Achteraan in de tuin is een boomgaard.

Extra:
– Gas CV
– Boomgaard
– Kelder + kruipkelder

Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv
Vermelde oppervlakten zijn indicatief. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223